Cumpara HoverBoard


Cumpara HoverBoard

 

Flyboard Romania

FlyBoard este un echipament destinat sportului extrem, acesta fiind  un aparat acvatic care permite propulsia aeriana cat si subacvatica pana la o inaltime sau adancime de maxim 10 metri. Usor de manevrat, acesta este un mod placut de a petrece timpul liber si de a-ti capata doza de adrenalina.


Cat costa Hoberboard?

HOVERBOARD Kit de baza - 3680 euro;

Kitul contine: Furtun, placa cu ghete, flansa adaptor pentru jet ski

HOVERBOARD doar placa - 1790 euro

 

Acceleratie electronica Wireless  - 1.630 euro 

Preturile nu contin TVACerinte pentru utilizare

Pentru a putea folosi acest echipament aveti nevoie de un ski-jet cu o putere minima de 130 CP si de un kit de baza Hoverboard. Inainte de achizitionarea acestuia oricaruia dintre produse cumparatorii vor trebui sa ne instiinteze cu privire la tipul de skijet pe care il detin sau pe care doresc sa il achizitioneze.

In cazul in care nu sunteti detinator al unui skijet va putem indruma catre alegerea cea mai buna.

Pentru a putea folosi acest echipament este obigatoriu sa urmati un instructaj de baza. Inainte de achizitionarea Hoverboardului trebuie indeplinite anumite conditii obligatorii. Va oferim in exclusivitate cursuri pentru instructori autorizati.

Flyboard Romania - Importator oficial - +40 371 11 25 12

Pentru comenzi si informatii va rugam sa ne contactati telefonic la numarul +40 371 11 25 12 sau sa completati formularul de mai jos:

 

 

 

Despre noi

FlyBoard este un echipament destinat sportului extrem, acesta fiind un aparat acvatic care permite propulsia aeriana cat si subacvatica pana la o inaltime sau adancime de maxim 10 metri. Usor de manevrat, acesta este un mod placut de a petrece timpul liber si de a-ti capata doza de adrenalina.

Contact

FlyBoard Romania

Bucuresti, Sos Berceni 96, Monaco Towers bl. A, et 13

Telefon: +4 0728222616

Email: office@flyboard-romania.ro