Despre FlyBoard

FlyBoard este un echipament destinat sportului extrem, acesta fiind  un aparat acvatic care permite propulsia aeriana cat si subacvatica pana la o inaltime sau adancime de maxim 10 metri. Usor de manevrat, acesta este un mod placut de a petrece timpul liber si de a-ti capata doza de adrenalina.


Destinat skijet-ului tau

Pentru a putea folosi acest echipament aveti nevoie de un skijet cu o putere minima de 130 CP si de un kit de baza FlyBoard.

Ce contine kitul?

Componentele de baza ale kitului FlyBoard: placa, o pereche de wakeboard tip incaltaminte, sistemul de rotatie , furtun principal (furnizeaza presiune de la skijet la FlyBoard), cot de 180°, duza.


Despre FlyBoard International


Franky Zapata, fondatorul Zapata Racing a inceput sa se dezvolte FlyBoard in timpul primaverii anului 2011. Experienta in curse de skijet i-a permis terminarea proiectului intr-un timp record. Echipamentul s-a evidentiat dupa mai multe prototipuri atunci cand acesta a reusit sa iasa din apa si sa se stabilizeze in aer. Au urmat apoi imbunatatiri substantiale la directia de zbor si nu dupa mult timp echipamentul a primit brevete de inventie sub numele de Flyboard, acesta participand  la prima editie a  Campionatului Mondial de FlyBoard care s-a desfasurat in perioada 22-28 octombrie 2012 in Quatar.


Franky Zapata declara:

Fiind pilotul oficial al SEA DOO-PRE am ales de la inceput sa lucrez cu echipa mea, pentru a fi in masura sa imi echipez singur ski jetul si pentru a avea cel mai bun produs posibil.

Impresioneaza si atrage

Zapata Racing a postat un videoclip pe YouTube, care a fost vizitat de mai mult de 2,5 milioane de ori in 15 de zile. Zapata Racing a reusit sa faca in cateva zile ceea ce concurenta au reusit intr-un an. Pana in prezent  Franky Zapata a fost contactat de cele mai mari companii din lume pentru a se alatura lor dupa ce a castigat in 2005 mai multe concursuri.


 

Despre noi

FlyBoard este un echipament destinat sportului extrem, acesta fiind un aparat acvatic care permite propulsia aeriana cat si subacvatica pana la o inaltime sau adancime de maxim 10 metri. Usor de manevrat, acesta este un mod placut de a petrece timpul liber si de a-ti capata doza de adrenalina.

Contact

FlyBoard Romania

Bucuresti, Sos Berceni 96, Monaco Towers bl. A, et 13

Telefon: +4 0728222616

Email: office@flyboard-romania.ro